Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ungdomsutskottet Återupplivas!

Med sikte på framtiden! SBSF bildar Ungdomsutskott! Av de diskussioner som fanns under de grupparbeten som dels skedde under Förbundsmötet 2015 samt höstens verksamhetskonferens har styrelsen tagit beslutet att återuppliva Ungdomsutskottet.

Styrelsen har som målsättning att närma oss den organisationsform som SBSF tidigare hade där olika utskott var drivande i SBSF nationella verksamhet. Vi har till de utskott som redan finns hittills skapat och sjösatt Softbollutskottet (SU), Elitgruppen och Landslagens Stabsgrupp. Alla med specifika uppdrag och egna arbetsbeskrivningar.   

 

Utskottets uppgift blir att med stödjande insatser arbeta för att utveckla SBSF nationella ungdomsverksamhet på kort och lång sikt. Göra strategiska handlingsplaner för att föra utvecklingen framåt.  Följande är utdrag från det förslag till arbetsbeskrivning som tagits fram av styrelsen och som i samråd med blivande ungdomsutskott kommer att fastställas senare:

 

  • Att skapa och arbeta efter långsiktiga målsättningar i enlighet med fastställd verksamhetsplan. Att tillsammans med SU utveckla gemensamma strategier för SBSF ungdomsverksamhet
  • Stödja och sammanföra distrikten i arbetet med ungdomsfrågor. Samordna och ge stöd till de ungdomsturneringar som arrangeras av våra föreningar

  • Tillsammans med TK bevaka och utveckla våra Tävlingsbestämmelser gällande ungdomar upp till U15.

 

  • Att tillsammans med övriga inblandade utskott skapa och arrangera spelarutvecklingsläger i SBSF regi

 

Känner du att det här kan vara något för dig eller kanske du vet någon som skulle vara lämplig? Tveka inte att höra av dig med frågor eller anmäla ditt intresse!

 

Yvonne Claesson

Yvonne.Claesson@baseboll-softboll.se

076 -122 95 20

 

Johnny Stormats

Johnny.Stormats@baseboll-softboll.se

070 – 664 91 84Publicerad: 2015-12-15

Senast uppdaterad: 2016-05-18

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se