Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

JSM-Softboll avgörs i Skövde

Skövde Saints BSK hälsar er, genom Svenska baseboll och softboll förbundet, välkomna till Junior-SM i softboll som avgörs den 24-25 september i Skövde.

Anmälan för deltagande lag skall skickas via e-post till TK, info@baseboll-softboll.se senast 4/9. I mån av utrymme så kan även blandade lag deltaga, dock då utom tävlan. Anmälan för blandade lag skall även här skickas till TK, senast till den 11/9.

Under helgen så kommer det finnas två planer till förfogande. Dels den ordinarie softbollplanen men även en ytterligare softbollplan i direkt anslutning till befintlig anläggning på Lillegårdens IP. På den ordinarie planen kommer det finnas speaker och elektronisk resultattavla. Den tillfälliga planen kommer att få en temporär resultattavla. Protokollförare finns naturligtvis på båda planerna. Saints kiosken kommer att hålla öppet och där finns det möjlighet att köpa hamburgare, korv, toast samt godis läsk, kaffe mm.

Minst den ordinarie planens matcher kommer att ha livestreamas via Bambuser. (http://bambuser.com/channel/skovdesaints)

Frågor gällande arrangemanget kan besvaras av styrelsen för Skövde Saints BSK skovdesaints@skovdesaints.com eller tävlingsledare Kristian Pälviä, kristian.palvia@gmail.com, 0709-626259

Publicerad: 2016-09-01

Senast uppdaterad: 2017-02-18

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se