Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Informationsdag på Akademin

Informationsdag på Akademin/Leksands gymnasium torsdag 1 december. Kombinera gymnasiestudier med en elitsatsning inom baseboll/softboll på Akademin.

Ni killar och tjejer som går i årskurs 9 (eller vårdnadshavare till detsamma) och som spelar baseboll eller softboll, här är ett gyllene tillfälle att se om baseboll- softbollakademin på Leksands gymnasium kan vara något för dig. Vi vill från Akademin-baseboll/softboll på Leksands gymnasium på detta sätt göra er vårdnadshavare till en son/dotter, eller du som spelar, uppmärksam på att Akademin har informationsdag och öppet hus torsdag 1 december samtidigt som vi vill flagga för att ansökningstiden till akademin är senast 11 december. Om du/er son/dotter själv vill och tycker att baseboll/softboll är bland det roligaste som finns och gillar att träna då skulle det vara oerhört intressant att se hur mycket du/han/hon kan utvecklas vad gäller baseboll/softboll samtidigt som du/han/hon ges en Gymnasieutbildning.


Samtliga ansökningar som tas emot kommer sökanden få en inbjudan till ett uttagningsläger där sökanden får gå igenom fysiska tester och allmän träning samt en intervju på c:a 30 minuter. Datum för uttagningslägret är 28 alt 29 januari 2017.Vi uppmanar dock er att komma på informationsdagen 1 december för att träffa oss och se skolan för att få en uppfattniung om detta kan vara något för dig/er/er son/dotter, hör a er till undertecknad att ni kommer och när.

Ansökan och mer info om Akademin se här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Mer info om Leksands gymnasium och informationsdagen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Förutom denna nyhet på SBSF:s hemsida/FB har Akademin/Leksans gymnasium skickat ut personliga brev till de spelare i Sverige som funnits med på licenslistorna och som är födda 2001. Är det så att du/ni inte fanns med på listan har du/ni inte fått brevet hemskickat. Är det så att du licensierades sent eller att det blev något tekniskt fel vid licensieringen av någon anledning och du/ni vill ha ett brev hemskickat hör av er till undertcknad så ordnar vi ett brev hem till dig och dina vårdnadshavare, ange namn, ålder, vilken årskurs du går i, adress och telefon, skicka detta till undertecknad Tony Klarberg enligt e-post nedan.

 

Hör gärna av er om ni funderar över något!

Med varma baseboll/softboll-hälsningar

Tony Klarberg

Instruktör SBSF, 070-522 74 06, tony.klarberg@baseboll-softboll.se

Publicerad: 2016-10-29

Senast uppdaterad: 2017-02-18

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se