Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SBSF Trycksaker

Information gällande trycksaker framtagna av SBSF för våra föreningar

SBSF har tagit fram material för att kunna användas av klubbarna som affischer både i print och digitalt för dem som inte har kunskap eller tid att skapa eget material.

Dessa kan användas som matchaffischer, för clinics, på hemsidor, sociala medier etc.

De följer alla samma tema med ett gemensamt utseende för att skapa igenkänning, när det gäller tävlingar eller arrangemang där SBSF är medarrangör eller står bakom evenemanget ska detta material användas. För klubbars egna användande får man använda basen men lägga till text, bilder, loggor m.m som man vill under förutsättning att man använder typsnitten Arial eller Copperplate gothic Bold.

Det finns för närvarande tre affischer riktade till softboll och två till baseboll, dessa ligger i SBSF´s webshop för nedladdning i tre varianter. 

Länk till sidan: http://www.baseboll-softboll.se/SBSFInfo/SBSFWebbshop/ Länk till annan webbplats.

Det finns en jpeg-fil, en pdf-fil samt en pdf med vit textruta där man kan skriva ett budskap för hand om man inte har tid eller möjlighet att lägga in budskapet digitalt. Fler varianter är under framtagande.

 

I webbshopen finns även information om övriga trycksaker som tagits fram för att underlätta för föreningar att marknadsföra våra idrotter. Varje förening erhåller 100 exemplar av baseboll- och softbollbroschyrerna, övriga kostar enligt prislista. 

Publicerad: 2016-10-31

Senast uppdaterad: 2017-02-18

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se