Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Gott Nytt År - med information inför 2017

2016 är snart slut, och säsongen 2017 står och knackar på dörren, här följer en kort uppdatering från oss centralt innan vi stänger kansliet för 2016.

Kansliet i Skövde stänger vi helt i morgon, när Örjan jobbar sin sista dag där. Förbundsstyrelsen vill tacka Örjan för hans tid här på SBSF och önskar honom lycka till i fortsättningen.

Det är nu möjligt att registrera licenser inför säsongen 2017, licensavgifterna är oförändrade. 350 kr för en tävlingslicen för juniorer och seniorer, Ungdomar betalar 100 kr. Motionslicensen finns kvar nästa år, och innehåller en försäkring men berättigar inte till seriespel, den kostar fortsatt 100 kr.
Tänk på att licensen innehåller en försäkring, så era spelare är oförsäkrade från och med 1/2 - 2017 om inte ny licens söks. Ansökan sker via föreningarnas IdrottOnline sidor.

Strax efter nyår kommer medlemsavgiften för 2017 skickas ut, observera att sista datum att betala medlemsavgiften för att ha rösträtt vid vårens Förbundsmöte är 31 januari.

Förbundsmötet, det kommer att arrangeras tillsammans med Nyköping Knight som bjuder in till en kick off helgen 24-26 mars 2017, boka redan nu in den helgen i era kalendrar. Läs mer på Nykäpings hemsida: http://www.nykopingknights.se/Nyhetsarkiv/nykopingbaseboll2016/valkomnapakickoffinykoping/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vårens seriekonferens kommer att hållas 28 januari, och då bjuder vi in till möten i våra nya kanslilokaler på Idrottens Hus vid Skanstull, läs mer om seriekonferensen här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förutom vårt vanliga seriespel så kommer seniorlandslaget i Softboll och juniorlandslaget i baseboll spela EM under sommaren. Leksand BSK åker med både baseboll och softboll lagen till Europacuper, och Stockholm BSK arrangerar en av grupperna i Europacupen på Skarpnäcksfältet, sen har vi alla andra turneringar och evenenamg som också kommer att ske under 2017.

Missa inte heller att softboll åter igen är en del av RFs SM-Veckan och Inomhus SM i softboll kommer att avgöras 4-5 februari i Söderhamn. Mer att läsa om Inomhus SM finns här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ledarutbildningarna fortsätter i början av januari, missa inte chansen att utbilda era ledare, för alla barn och ungdomar förtjänar att ledas av utbildade ledare. Läs mer om de planerade ledarutbildningarna här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gott Nytt År, önskar undertecknad och Förbundsstyrelsen.Publicerad: 2016-12-29

Senast uppdaterad: 2017-02-18

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se