Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Tranås klara för Playoff

Tranås stod som segrare efter lördagens kvalspel till regionseriens playoff nästa helg.

Tranås, Uppsala, Enskede och Gefle hade alla kvalificerat sig till kvalet inför playoff spelet nästa helg.

Uppsala meddelade dock att man inte kunde komma till spel, så Tranås som skulle ha mött Uppsala var klara för "final" i kvalet. Enskede, som även arrangerade matcherna, spelade mot Gefle om vilka som skulle möta Tranås.

Gefle gick segrande ur matchen mot Enskede med siffrorna 13-3 (7) (Boxscore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) och fick möta Tranås i en avgörande match om platsen i kvalet till Elitserien nästa helg.

Gefle tog ledningen direkt över Tranås, innan det märktes att det var dagens andra match för Gefle och Tranås kunde ta över och vinna matchen med siffrorna 21-6 (6) på ett regnigt Skarpnäcksfält. (Boxscore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.)

Playoff spelet fortsätter nästa helg med Alby som arrangörer, där Los Nicas möter Tranås och Göteborg möter Alby, vinnarna möter sedan varandra om vinsten i playoffen och chans på en elitserieplats säsongen 2018.Publicerad: 2017-09-09

Senast uppdaterad: 2017-09-09

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se