Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Öppen tryout juniorlandslaget softboll

30 april - 1 maj Skarpnäck - Stockholm

Nu närmar det sig säsong och turneringen Sharp Slide går traditionsenligt av stapeln sista helgen i april. I anslutning till denna turnering har vi en öppen try-out för alla intresserade som vill ta en plats i svenska juniorlandslaget 2018 och framåt (födda 1999 - 2004).

Vi har redan i dagsläget fått in flera intresseanmälningar för att ta en plats i laget och efter att under SIM-helgen i Enköping sett många av er spela finns det stor potential bland er, Sveriges softbolljuniorer. Har du inte skickat in en intresseanmälan ännu, gör det nu! Vi vill se vilka som vill vara med. Try-outen startar på softbollplanen i Skarpnäck (Söders hemmaplan) kl 10.00 måndagen den 30 april och avslutas tisdagen den 1 maj kl 15.00. Måndagen den 30 april avslutas dagen kl 17.00.

Boende: ordnar man på egen hand, exempelvis, bo hos vänner/släkt ni känner i Stockholm eller området omkring Stockholm. Har man problem att ordna boende - vänliga kontakta Paulina Landin på paulina.landin@blomsterfest.se för hjälp.

Mat: Man bjuds på lunch under dagarna. Ta med eget mellanmål att ha under dagens lopp. 

Ta med: kläder efter väder - vi är ute!  både softbollcleats och joggingskor.  Catchers - ta med egen catcherutrustning slagträ och hjälm handske och annan personlig utrustning ex slidingskydd, facemask etc. 

 Det finns möjlighet att duscha efteråt. Viktigt: Anmäl dig till try-outen på nedanstående mailadress, specificera även här om du behöver hjälp med boende samt specialkost till luncherna.

 Anmäl senast den 25 april  till annakarin.solen-westling@baseboll-softboll.se

 Kan man inte närvara på try-outen, men är intresserad och vill ta en plats är det viktigt att du skickar in en intresseanmälan samt kommunicerar med oss i landslagsledningen så vi vet om vad som händer och varför du inte kan delta.  Vi ser framemot en fartfylld, rolig och härlig try-out!

 Väl mött juniorlandslagsgruppen

Publicerad: 2018-04-12

Senast uppdaterad: 2018-04-12

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se