Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ansök om LOK-stöd senast den 25 augusti

Om er förening har verksamhet för ungdomar mellan 7 och 25 år kan ni fram till och med den 25 augusti söka LOK-stöd för den verksamhet ni haft under 2018 års första halvår.

Har er förening verksamhet för ungdomar mellan 7 och 25 år? I så fall kan ni söka LOK-stöd, lokalt aktivitetsstöd, för detta. Fram till och med den 25 augusti kan ni söka LOK-stöd för er verksamhet under perioden 1 januari - 30 juni 2018.
Ni ansöker om LOK-stöd via din förenings webbsida i IdrottOnline och ansökan ska vara inskickad senast den 25 augusti klockan 23.59. Ansökan är dock redan öppen så skicka gärna in LOK-stödsansökan redan nu. 
För sent inkommen ansökan ger inte rätt till bidrag. Ni kan inte heller komplettera ansökan efter sista ansökningsdagen.

LOK-stöd kan fås för aktiviteter som är minst 60 minuter långa, där minst tre ungdomar deltar, som innehåller en gemensam samling och avslutning och där ni minst har en ledare. Deltagarstödet är 7 kronor, ledarstödet är 21 kronor per tillfälle och ytterligare 5 kronor ges för extra ledare.

Beloppen per aktivitet är något mindre än tidigare år till följd av att fler LOK-aktiviteter har rapporterats in men det totala LOK-stödsbidraget för 2018 är detsamma som tidigare, det vill säga 600 miljoner kronor.

Med hjälp av LOK-stödet kan ni som förening få en stor del av er ungdomsverksamhet finansierad, så missa inte chansen! Läs mer om LOK-stödet på www.svenskidrott.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Glöm inte att samtidigt söka kommunalt aktivitetsstöd. Observera dock att kommunen kan ha ett annat datum för ansökan.

Publicerad: 2018-07-04

Senast uppdaterad: 2018-07-04

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se