Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Inbjudan till internationellt spel

Sweden Academy Softboll, vårt NIU i Leksand, ska åka på sin årliga tränings och matchresa ut i Europa. De går i år ut med en öppen inbjudan till alla födda 1999 – 2003 att ta chansen och följa med, det behövs fler spelare för att få en hel trupp.

Det är flera anledningar att datum och plats ej är spikat ännu. För tillfället finns två aktuella alternativ och vi går nu ut med en intresseanmälan till detta så ni har chansen att anmäla er och söka ledigt från skola etc.

Det är snabba bud som gäller och vi behöver ha erat svar senast onsdagen den 20 februari då alternativ 1 sker snart.
Svara till annakarin.solen-westling@leksand.se

Alternativ 1:
söndag 10 mars – lördag 16 mars
till Barcelona
träningar och matcher mot andra juniorlag i området

Alternativ 2:
söndag den 28 april/måndag den 29 april - fredag 3 maj
till Barcelona, Holland eller Italien
Träningar och matcher mot andra juniorlag i området.

Det finns preliminär 7 - 8 platser lediga och vi kommer göra ett val av vilka som får följa med om fler än 8 anmäler sig. Urvalet kommer ske beroende på vilka positioner vi behöver samt eventuellt en anknytning till Sweden Academy eller val av softboll på sitt hemgymnasium. Urvalet görs av nuvarande coach på akademin, Annakarin Solén Westling.

Deltagare betalar sitt deltagande helt själv. Man bokar flyget själv och sen faktureras resten från Leksands Kommun (här ingår, boende, mat: frukost, lunch och middag samt transport). Resa till och från flygplats i Sverige står man också för själv. Ni behöver också ha en gällande försäkring. Ungefärligt pris är 3000 plus flyg (ca. 2000 – beror på vart och när).

Vill du få chansen att åka med och spela och träna softboll tillsammans med oss på akademin och spela softboll ute innan säsongen drar igång utomhus här hemma i Sverige – ta chansen och sök om en plats i truppen. Vi ser framemot en härlig resa!

Vänliga hälsningar
Annakarin Solén Westling
softbolltränare på Sweden Academy
Leksands Gymnasium
Mail: annakarin.solen-westling@leksand.se
Telefon: 070-3822122

 

Publicerad: 2019-02-15

Senast uppdaterad: 2019-02-15

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se