Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Anmälan till årsmöte

Samtliga medlemsföreningar och distrikt kallas till årsmöte för verksamhetsåret 2018. Mötet kommer att hållas lördagen 30 mars på Quality Hotel Winn, Haninge.

Förutom de formella årsmötesdelarna så kommer det att vara information från olika delar av vår organisation och uppföljning av höstens Verksamhetskonferens. Vi kommer även att jobba med frågan, Vad händer efter Riksidrottsmötet i maj, om besluten inte blir till vår fördel.

Det formella mötet startar efter lunch vid 13.00, men förbundsstyrelsen finns på plats från förmiddagen, om man vill boka en träff för att diskutera frågor som inte är av årsmöteskarraktär. Finns det distrikt som önskar hålla möten, kan vi hjälpa till med att boka lokaler på förmiddagen.

Vi startar med lunch klockan 12.00 på lördagen. Önskar du inte äta lunch, säg till så att vi inte bokar på oss kostnader i onödan. Det formella mötet startar som sagt vid klockan 13.00, och beräknar vara klara klockan 18.00. 19.00 sätter vi oss till bords och äter middag tillsammans och har utdelning av förtjänsttecken.
På söndagen startar vi 9.00 och räknar med att hålla på till 12.00 då vi avslutar med lunch. Önskar du lunch på söndagen, säg till vid bokningen, så att vi inte bokar på fler luncher än vad vi behöver för att spara pengar.

Upplägget över helgen, är utifrån de önskemål som fanns vid ordförandeträffen vid Verksamhetskonferensen att köra lunch till lunch när vi ses. 

Handlingarna inför årsmötet skickas ut till samtliga föreningar/distrikt och publiceras här på hemsidan så snart revisionen är genomförd, dock senast fredagen 15 mars.

Från och med i år ingår deltagandet, del i dubbelrum, för ett ombud per förening, för efterföljande deltagare samt distriktsombud kostar det 1 500 kr och inkluderar fika, luncher och middag samt övernattning i dubbelrum. Önskas enkelrum tillkommer en kostnad på 350 kr

Vi behöver er anmälan senast 12 mars, gärna tidigare, för att kunna göra rätt för oss mot hotellet och inte åka på kostnader för saker som vi inte behöver.

Anmälan skickas till thomas.claesson@baseboll-softboll.se och ska innehålla information om vilken förening/distrikt som ska representeras, och eventuella boende önskemål och allergier.
Kostnaden kommer att faktureras föreningar/distrikt efter möteshelgen.

No show eller sen avbokning innebär att vi kommer behöva fakturera de kostnader som kommer med anmälan.

Varmt välkomna till Haninge.Publicerad: 2019-03-04

Senast uppdaterad: 2019-02-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se