Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Tränarutbildningar

Nu har det vart tyst ett tag om våra ledarutbildningar som drogs igång för ett par år sedan och vi känner att det är dags att uppdatera er alla om hur framtida utbildningar är planerade att se ut!

Jonna Källström, vår förbundskapten för juniorsoftbollen har tagit över och ska driva detta projekt vidare framåt. Jonna har många meriter inom baseboll/softboll inom träning, utveckling och elitsatsning. Hon har både spelat och coachat i USA, Australien och Sverige.

Hon är även utbildad beteendevetare och tar examen nu i juni på Bosöns idrottsanläggning i Stockholm som tränare för elitidrottare.

Som ni alla kanske redan vet har vi bedrivit en så kallad steg 1 utbildning över hela landet och det har känts som en bra start till vår satsning på utveckling. Men detta är bara början. Under året ska hela utbildningstrappan bli utplanerad och spikad utifrån våra behov som förbund.

Ni kommer bli uppdaterade under hösten om hur det kommer se ut och målet är att allt kommer börja rulla på med start våren 2020.

Om ni har frågor eller input om våra ledarutbildningar så hör gärna av er till jonna.kallstrom@baseboll-softboll.sePublicerad: 2019-05-16

Senast uppdaterad: 2019-05-16

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se