Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ledarutbildningar våren 2020

Nu börjar det nya året närma sig med stormsteg och det är därför dags att börja planera och boka in era ledare som fortfarande inte har gått steg 1 ledarutbildningen.

Som ni kanske har läst tidigare så har planeringen vart i full gång med att uppdatera och planera inför framtiden för våra ledare. Här kommer den senaste uppdateringen om vad som komma skall!

I mitten utav januari kommer vi att öppna upp vår nya webbaserade ledarutbildning. Den kommer att vara tillgänglig från förbundets hemsida. Den är menad till alla som är intresserade av att vara tränare i Sverige där man får lite mer överblick på hur saker fungerar inom vårt förbund.

Under våren är det tänkt att steg 1 utbildningen ska köras igång igen och kommer att hållas i 5 olika städer, Skellefteå/Umeå, Sundsvall, Stockholm, Göteborg och/eller Malmö. Alla ledare som redan har gått steg 1 utbildningen kan tillgodoräkna det och kommer inte att behöva gå steg 1 igen. Dock är den uppdaterad och kommer att hållas på svenska.

Mer information om tid och utbildare kommer inom kort!

Den utbildning ni kan anmäla er till redan nu är den i Sundsvall som kommer att hållas av Pär Axelsson 1-2 februari.

Steg 2 utbildningen kommer att köras igång hösten 2020 då vi känner att vi vill komma igång med en fullt fungerande struktur i vår utbildningstrappa nu under våren. Så ni som har redan har gått steg 1 utbildningen, håll ut!Publicerad: 2019-12-27

Senast uppdaterad: 2019-12-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se