Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Stor uppslutning på softbollens öppna try-out

När landslagsledningen för softbollens junior och seniordamer bjöd in till try-out i Eskilstuna i måndags kom det in över 45 intresseanmälningar för landslagsspel under 2020!

Själva try-outen blev mycket lyckad där tjejerna/kvinnorna fick visa upp sig för tränarstaben och man gick igenom baslöpning, infield, outfield, slagning och pitching/catching.
För de spelare som hade förhinder att komma på try-outen så har de tjejerna skickat in en intresseanmälan där man bland annat får skicka in videos och svara på en del frågor.Tränarstaben vill tacka alla som hjälpte till runt omkring try-outen så det blev så bra som det blev.
Ett speciellt tack till Geri Lindberg, Camran Lindberg och Margareta Ödman Eriksson som hjälpte till på plats under try-outen, men även tack till klubbarna som lånade ut utrustning och Eskilstuna som stod för hallen!

Nu väntar förbundsledningen på de sista inskicken som krävs från de tjejer som inte deltog på try-outen men som fortfarande är intresserade av en plats.
Under vecka 3 kommer laget börja tas ut och första landslagslägret hålls i Enköping 8-9de februari där vi hoppas på att ha en full trupp på plats!

Publicerad: 2020-01-11

Senast uppdaterad: 2020-01-11

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se