Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

25 februari, sista dagen att ansöka om LOK-stöd(3)

Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under hösten 2019, 1 juli-31 december, ska vara inskickad senast den 25 februari.

Det är viktigt att skicka in ansökan i tid - observera att enligt LOK-stödsföreskrifterna ska en sen ansökan avvisas, såvida inte föreningen kan visa på ursäktande omständigheter. 

Tänk på att det inte räcker att bara närvaroregistrera aktiviteterna. Man måste öppna och skicka in ansökan även om föreningen närvaroregistrerar sina aktiviteter via IdrottOnline. Aktiviteterna är inte redovisade till Riksidrottsförbundet förrän ansökan skickats in.

LOK-stödet är ett av de nyckeltal RF tittar på när de fördelar stödet till SBSF, bedriver våra föreningar barn och ungdomsverksamhet (mäts i redovisade LOK-stöds aktiviteter) får vi en större pott pengar att jobba tillsammans med våra föreningar. Så LOK-stödet genererar inte bara pengar till föreningarna, utan är även underlag för de bidrag som SBSF får ta del av.

Så här skickar du in din ansökan

Ansökan görs via föreningens sida på IdrottOnline. Manual hittar du på den här sidan under LOK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 

Ta gärna hjälp av RF:s checklistor i samband med ansökan: 


- Checklista för att fylla i ansökan manuellt  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
- Checklista för ansökan för närvaroregistrerade aktiviteter  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 
LOK-stödsansökan kan skickas in av person i föreningen som har någon av rollerna ordförande, kassör och LOK-stödsansvarig. LOK-stödsföreskrifterna finns här.

Missa inte heller eventuella kommunala bidrag och när de ska sökas.Publicerad: 2020-01-28

Senast uppdaterad: 2020-01-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se