Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Rapport från årsmötet

I lördags, 28 mars, hölls årsmötet för verksamhetsåret 2019. Hela mötet genomfördes digitalt, men med rekordstort deltagande.

22 Föreningar och tre SDF fanns representerade under mötet som genomfördes digitalt under ledning av Björn Isberg och med stöd från RF/SISU. Björn är tidigare ordförande i Svenska Landhockeyförbundet och är med i den arbetsgrupp som jobbar med frågan om samgående mellan SBSF, Landhockey och Svenska Amerikansk Fotbollförbundet.

Själva årsmötet löpte på utan problem, styrelsens verksamhetsberättelse gick igenom med de sedvanliga redaktionella missarna, trots ett antal korrektur ögon innan handlingarna gått ut.

Styrelsens proposition om att få ett fortsatt inriktningsbeslut på att jobba vidare med frågan om samgående med Landhockey och Amerikansk Fotboll klubbades igenom utan någon debatt alls. Så nu startar jobbet med att se över hur vi bäst ska organisera oss för att ge bästa effekt för våra föreningar.

Johnny Stormats omvaldes till ordförande för ytterligare ett år.
Sanna Hermansson, Jenny Hartelius och Peter Malm omvaldes som ledamöter på två år i förbundsstyrelsen.
Det behövdes två fyllnadsval till styrelsen för en tid av ett år, på dessa poster valdes Elisabeth Hopkins och Yvonne Claesson in.

Vi vill samtidigt passa på att tacka Karl Knutsson som valt att kliva av styrelsearbetet på grund av sin personliga arbetssituation och Samantha Edström som varit adjungerad till styrelsen under 2019.

Publicerad: 2020-04-01

Senast uppdaterad: 2020-04-01

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se