Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Vill du medverka på Sverige Softbolls årliga fysläger 17-18e oktober?

I år vill vi bli fler spelare samt ledare inom svensk softboll och vi vill erbjuda alla som är intresserade att få mer kunskap om sporten, kroppen och den mentala biten utav softboll.

Därför vill vi bjuda in just dig till landslagets årliga fysläger på Bosöns idrottsanläggning på Lidingö i Stockholm. 

Är du spelare?

Vi har 10 öppna platser utöver våra landslagsspelare för att göra våra årliga fystester. Först till kvarn är det som gäller. Detta är en chans att visa upp sig för landslagsstaben för att i framtiden kanske ta en plats i landslagstruppen. Det som mäts under helgen är styrka, uthållighet, snabbhet och rörlighet. Vi jobbar även en del med den mentala biten av softboll.

Vem? Spelare 16 år eller äldre

Anmälan: Anmälan Bosön Länk till annan webbplats.

Kostnad: 200:-
När: 17-18e oktober
Logi: Sover på Bosön i 4bädds-rum med landslaget. Sängkläder finns på plats.
Mat: ingår i priset

Är du tränare/ledare?

Är du tränare eller ledare i en klubb i landet så vill vi ha dig där. Vi tycker att det är viktigt att vi får ett samarbete med våra tränare/ledare ute i landet och vill lära ut fystesterna som vi har arbetat fram för just våra softbollspelare. Vi kommer att hålla ett teoripass på lördagen där vi kommer gå igenom testerna, landslagets framtidsplaner, skadeförebyggande träning samt mentalträning (mer detaljer kommer vid ett senare skede). För att sedan på eftermiddagen gå rundvisning på anläggningen så man kan bekanta sig med området. Efter att man har medverkat på vår introduktion för fystesterna kan man bli tillfrågad att medverka som testtagare för landslaget på framtida läger om man skulle vilja.

Vem: Tränare/ledare
Anmälan: Anmälan Bosön
Länk till annan webbplats.
Kostnad: gratis
När: 17e oktober 11.00-16.00
Mat: Lunch och fika ingår i priset

Är du förälder?

Vi vill att du kommer också! Vi tror att våra atleter har mest framgång när dom får bra stöd hemifrån därför tycker vi att det är viktigt att ni har så mycket information och kunskap om sporten och allt runt omkring som möjligt. Därför vill vi att ni medverkar med klubbtränare/ledare på en dag där vi kommer gå igenom fystester, framtidsplaner för landslag, skadeförebyggande träning samt mentalträning.

Vem: förälder (din dotter behöver inte vara med i landslaget)
Anmälan: Anmälan Bosön
Länk till annan webbplats.
Kostnad: 100:-
När: 17e oktober 11.00-16.00
Mat: lunch och fika ingår i priset

 

Publicerad: 2020-08-25

Senast uppdaterad: 2020-08-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se