Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Fullspäckad höst för landslagen i Softboll!

Även om coronapandemin satte käppar i hjulet för alla sommarens aktivitet så är det en rolig och fartfylld höst som väntar våra landslag.

I oktober så träffas alla våra landslag i softboll (dam, junior och herr) under en helg på Bosön i Stockholm för att göra fystester och ladda inför nästa års aktiviteter.
Förbundskapten Jonna Källström (dam) har  tillsammans med förbundskapten Izzy Nukunuku (herr) och landslagets fystränare Magnus Pilegård en fartfylld helg planerad för våra landslag. Helgen är även öppen för klubbcoacher som vill lära sig mer om landslagets tänk och de fystester man utför.
Under denna helg har man även valt att öppna upp och erbjuda 10 öppna platser till spelare som ännu inte är uttagna till landslagstruppen men som är intresserade av att delta.

Under november samlar förbundskapten Jonna Källström sin trupp till ett landslagsläger i Katrineholm. På lördag träffas hela truppen (senior och junior) för att jobba tillsammans, och på söndag kommer pitchers och catchers ha en heldag för att slipa på teknik och positionsspecifika övningar.

I december, lördag den 19, så bjuds alla spelare (dam och junior) in till en öppen tryout i Eskilstuna. Inbjudan kommer att publiceras på förbundets hemsida.

Om ni är nyfikna på planerna inför 2021 så får ni ge er till tåls en aning då vi just nu är inne i en intensiv planeringsfas, men vi lovar att komma med information så snart vi kan.

Publicerad: 2020-10-04

Senast uppdaterad: 2020-10-04

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se