Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Herrsoftboll i Göteborg

Helgen som gick hade Softbollherrarna ännu ett läger i Göteborg, denna gång med Pitchers & Catchers från Landslaget.

Lägret syftade till att jobba med båda sidorna av ”batteriet”, för att bygga mental styrka och skapa bättre förståelse för spelet. På lördagen jobbade även Coach Nukunuku med hitting drills för ett par spelare från damlaget, samtidigt som det genomfördes övningar för picthers och catchers, däribland unga löftet Gillan André.

Summerat efter helgen var Coach Nukunuku mycket nöjd med förbättringarna hos samtliga spelare och ser fram emot nästa samling i oktober på Bosön. ”-If we continue to improve the one percent mind set, we can gradually improve the whole standard of the team.”

Publicerad: 2020-10-06

Senast uppdaterad: 2020-10-06

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se