Gå till innehåll
Baseboll
Baseboll

Nyheter

  • Stockholm Monarchs värdar för Baseball European Federation Cup Qualifier 2024

    Stockholm Monarchs står som värdar för Federations Cup Qualifier 2024, vilket innebär att Stockholm och Skarpnäck kommer att bli scenen för internationell baseball av högsta klass 11 till 15 juni. Denna prestigefyllda turnering ger Monarchs chansen att visa upp sitt spel på hemmaplan och att visa sin gästfrihet och organisationsförmåga inför en större publik.  
  • Macron Cup 2024 - Nyköping

    Årets upplaga av Macron Cup blev en makalös succé. Stämningen var på topp hela helgen och solen spred sin värme över ungdomarna. I gengäld bjöd de publiken på underhållning av första klass.
  • Rättvik spelar Federations Cup i Zürich!

    Rättvik Butchers redo för Federations Cup 2024 Idag drar WBSC Europe Federations Cup i baseboll ifrån Zürich igång och Rättvik Butchers, som representerar Sverige, står redo att mäta sig med några av de bästa lagen på kontinenten. Med en strategisk och intensiv förberedelseperiod bakom sig är laget fast beslutet att förbättra resultatet från förra året. Vi pratade med head coach Daniel Johnson för att få en inblick i lagets uppladdning och målsättningar inför turneringen.  

Publicerad: 2022-11-28

Senast uppdaterad: 2022-11-23

Författare: Ida Karlsson

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer