Gå till innehåll
Lacrosse
Lacrosse

Nyheter

 • Välkommen på damläger!

  Välkomna på träningsläger i Norrköping 1 april. Lägret är en del av förberedelserna för landslaget inför EM 2024. Lägret är öppet för alla damspelare!
 • Intresseanmälan - utbildning domare Lacrosse

  Under året kommer det finnas möjlighet att utbilda sig till domare inom Lacrosse.Vi planerar för såväl dam- och herrutbildning. För er som redan har en domarutbildning så kommer det finnas möjlighet att vidareutbilda dig inom sixes.För att kunna planera kurserna så vill vi ha din intresseanmälan via nedan länk:https://forms.gle/6ZFcfWnaS1AWoMte7 Länk till annan webbplats.
 • Lacrosse inröstat i OS 2028!

  Lacrosse är en av 5 sporter som nu är inröstat i de olympiska spelen i Los Angeles 2028. Tillsammans med Cricket, flaggfotball, squash och baseboll/softboll som tidigare föreslagits till IOKs styrelse blev alla intagna. Lacrosse kommer att spelas som Sixes.
 • Öppet läger för damer

  Den 21-22 oktober arrangeras ett öppet läger för damspelare på Bagarmossens IP. För mer information, kontakta headcoachwomen@lacrosse.se
 • SM-Veckan 2024

  Lacrosse tar ytterligare kliv i den svenska idrottsscenen. 2024 kommer lacrosse för första gången vara en del av SM-veckan!

  SM-veckan arrangeras varje år av Riksidrottsförbundet i samarbete med specialförbunden, 2024 kommer sommarveckan arrangeras i Västerås och lacrosse kommer preliminärt medverka 29-30:e Juni. Matcherna kommer att spelas i "sixes" format.
 • Brons till Sverige

  I somras spelades U21-EM damer i Prag
  Laget kammade hem bronsmedalj i det första mästerskapet någonsin för ett svenskt juniordamlandslag!
  Dessa spelare har överträffat alla förväntningar och vi ser fram emot er fortsatta resa. Tack till föräldrar, tränare, managers och fans för allt stöd ni gett tjejerna.
 • SUMMERING MÖTE SBSLF

  Här kommer en summering och kommunikation från det möte som hölls i helgen med det gemensamma förbundet SBSLF (Svenska Baseboll, Softboll och Lacrosse förbundet).
 • ÄNDRAT BESLUT FÖR HERRLANDSLAGET I FIELD

  Styrelsen har glädjen att informera om ändrat beslut för herrlandslaget (field)!
 • HERRLANDSLAGET I FIELD

  En uppdatering om hur det ser ut för herrlandslaget i fieldlacrosse.

Publicerad: 2022-11-28

Senast uppdaterad: 2022-12-02

Författare: Ida Karlsson

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer