Gå till innehåll
Lacrosse
Lacrosse

DAX FÖR DOMARUTBILDNING!

Dax för domarutbildning!

I och med att SLL äntligen kommer att starta behöver varje lag ha ett antal utbildade domare. I samband med de första ligamatcherna helgen den 4-5 Maj kommer vi därför att tillsammans med duktiga domare från ELF arrangera domarutbildningar för både dam och herr. Dessa utbildningar kommer vara helt gratis för er spelare, så ta denna chans! Domare i ligan kommer dessutom att bli personligt ersatta ekonomiskt för varje ligamatch som döms!

Utbildningen i Stockholm den 4-5 Maj kommer att vara upplagd så att det på lördagen är teori och på söndagen är det praktik. Utbildningen kommer att börja runt 14 på lördagen så de flesta kommer ha möjlighet att ta sig tills Stockholm på lördag morgon. Utbildningen är slut när matcherna är slut på söndagen. Det kommer också att vara möjligt att både gå utbildning samt spela matcher!

Är du en av Sveriges nya domare? Gå in och anmäl dig via följande länk https://goo.gl/forms/3vLVDeJQaqyBewzl1 Länk till annan webbplats..

Jenny Arkevall
Domaransvarig, Svenska Lacrosseförbundet
referee@lacrosse.se

Publicerad: 2019-03-20

Senast uppdaterad: 2022-12-02

Författare: Ida Karlsson

Sponsorer

SVENSKA LACROSSE FÖRBUNDET

Sverige Lacrosse arbetar långsiktigt på att bli medlem i det svenska riksidrottsförbundet och det internationella lacrosseförbundet FIL arbetar fokuserat för att bli en Olympisk idrott 2024. Sedan 2012 är Lacrosse en sport inom Sport Accord och en möjlig idrott under World Games 2017.

FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

Följ vårt nyhetsbrev för att få reda på allt som händer i Lacrosse Sverige!

Logotype text