Gå till innehåll
Lacrosse
Lacrosse

LACROSSEKONFERENS 17 NOVEMBER 2019!

Lacrossekonferens 17 november 2019 – Tema tillväxt

Välkommen till Sverige Lacrosses allra första lacrossekonferens! Lacrossekonferensen är ett forum där strategier och arbetssätt för hur vi kan förbättra lacrossen i Sverige tas fram, sådant som ofta inte hinns med på till exempel årsmötet.

Årets tema är tillväxt. Hur får vi tillsammans lacrossen att bli en större och mer relevant sport i Sverige? Vad kan jag som individ bidra med, vad kan klubbarna med relativt enkla medel göra för att växa och hur kan förbundet bidra till tillväxten? Under dagen pratar tillväxt i mindre och större grupper inom ämnena tävling, föreningsverksamhet och ungdomsverksamhet. Det kommer att diskuteras mycket, men än viktigare är att konkreta mål och tillvägagångssätt sätts upp. Målet med dagen är att tillsammans skapa en tydlig bild av hur förbundet, klubbarna och individerna bör jobba för att få lacrossen i Sverige att växa.

Förbundet är måna om att alla ska få göra sin röst hörd och att ta tillvara på de idéer som finns hos individer och klubbar runtom i lacrossesverige. Var med och påverka den 17 november!

Lacrossekonferensen är öppen för att medlemmar. Ju fler vi blir, desto mer input får vi och desto fler är vi som kan hjälpas åt att få lacrossen att växa. För er som behöver resa till konferensen kan reseersättning utbetalas. Vänligen fyll i blanketten för reseersättning, som ni hittar på lacrosse.se.

Anmälan görs via din förening. Föreningar mailar in antalet deltagare till info@lacrosse.se senast den 10 november.

Vi ses den 17 november kl 11.00 på Elite Palace Hotell, S:t Eriksgatan 115, Stockholm.

Väl mött,
Svenska Lacrosseförbundet

Publicerad: 2019-11-01

Senast uppdaterad: 2022-12-02

Författare: Ida Karlsson

Sponsorer