Gå till innehåll
Lacrosse
Lacrosse

TÄVLING: ÅRETS KOMET!

Svenska Lacrosseförbundet presenterar utmaningen Årets komet!

Utmaningen går ut på att få nya spelare att hitta till sporten och den klubb, gammal som ny, som rekryterar flest nya medlemmar kommer att vinna utnämningen Årets komet 2019!

Utnämningen innebär att samtliga lag inom klubben får gratis deltagande i SLL 2020. År 2019 kommer att bli ett spännande år inom svensk lacrosse; för första gången har vi en nationell liga – Svenska Lacrosseligan! Förutom att ge landets nuvarande lacrosseälskare mer matchspel så hoppas vi också att ligan ska leda till att fler personer hittar till sporten. På så sätt kan vi nå vårt mål att bli en fullgod medlem i Riksidrottsförbundet 2021.

Regler
• De nya spelarna måste vara licensierade via Svenska Lacrosseförbundet, dvs. de måste vara registrerade på hemsidan och betalat licensavgiften senast den 31 augusti 2019
• De nya spelarna ska inte ha spelat lacrosse i Sverige tidigare
• Den vinnande klubben utses under SM-slutspelet i september 2019

Här är länken till tävlingen.

Publicerad: 2019-04-03

Senast uppdaterad: 2022-12-02

Författare: Ida Karlsson

Sponsorer

SVENSKA LACROSSE FÖRBUNDET

Sverige Lacrosse arbetar långsiktigt på att bli medlem i det svenska riksidrottsförbundet och det internationella lacrosseförbundet FIL arbetar fokuserat för att bli en Olympisk idrott 2024. Sedan 2012 är Lacrosse en sport inom Sport Accord och en möjlig idrott under World Games 2017.

FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

Följ vårt nyhetsbrev för att få reda på allt som händer i Lacrosse Sverige!

Logotype text