Gå till innehåll
Softboll
Softboll

Anmälan Girl At Bat #3 nu öppen!

Nu är anmälan till omgång tre av Girls At Bat open! Vi efterluyser även nu unga ledare som ösnkar att delta i konceptet! Läs mer nedan!


Nu är det dags för den tredje träffen med Girls At Bat som är en utvecklingsclinic som är inriktat till unga tjejer i åldrarna 10 - 15 år.

Syftet med Girls At Bat är att skapa en mötesplats för unga tjejer i samma ålder att utvecklas, hitta gemenskap is porten och lära av varandra. Tjejerna kommer att få utvecklas inom softbollen både praktiskt och teoretiskt.

Nu är anmälan till vår första utomhusträff äntligen öppen!
Datum: Söndag 2 juni
Tid: 10.00 - 15.00
Plats: Örebro - Åbyparken Softbollplan
Avgift: Gratis

Anmälan sker här:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScryZRpShnGAWQQ5cHq5oA0PQlV-opWXJHqEYahcOE3XD12Vg/viewform?fbclid=IwAR0a8b4jfK9nLzPGRsgF5XpH8mqh43ZDQJVAcJUj5L-d9aOc1SSZ3lqn0fw Länk till annan webbplats.

Girls At Bat välkomnar nu unga ledare att vara en del av vårt team under våra kommande läger.

Syftet med dessa clinicer är att främja kvinnlig representation i ledande roller inom sporten, och vi söker entusuastiska unga ledare som vill vara med och inspirera näst generation av unga softbolltjejer.

Vårt mål på Girls At Bat är att skapa en inkluderande miljö där alla deltagare kan utveckla sina färdigheter och självförtroende samtidigt som vi lyfter fram vikten av kvinnligt ledarskap.

Varför delta som ung ledare?

  1. Inspirer och stödja - var en förebild för unga tjejer och hjälp dem att utveckla både på och utanför planen
  2. Utveckla ledarskapsfärdigheter - Få värdefull erfarenhet av att leda och coacha ett lag
  3. Förebild - Hjälp oss att skapa en mer kvinnlig representation genom att visa unga tjejer att även dem kan ta på sig en ledande roll

Vi ser fram emot din anmälan!

Anmälan sker här:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfz8Oxb0QEhKfzMq1Up_8szFHCHgbpwHLjtnSj4d3YgrfE2Tg/viewform Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-05-20

Senast uppdaterad: 2024-05-20

Författare: Ninnie Lystad

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund