Gå till innehåll
Softboll
Softboll

Softbollens SM-finaler spelas i helgen

Falun kommer att vara värd för softbollens SM-finaler som äger rum under helgen. Det kommer att vara en spännande upplevelse för fansen när de bästa lagen möts i en bronsmatch och en SM-finalserie som spelas bäst av tre matcher. Alla matcher kommer att livesändas på Falun Ravens Youtubekanal för alla som inte kan vara på plats för att heja på sina favoritlag.

 

Dagen börjar med bronsmatchen mellan Enköping och Karlskoga kl. 11:00 på lördag. Det är en kamp om tredjeplatsen där båda lagen kommer att försöka avsluta sin säsong på bästa sätt.

Klockan 13:00 startar den första finalmatchen mellan Falun och Söder. Båda lagen har presterat på en hög nivå under hela säsongen och förväntas leverera en nervkittlande match. Det kommer att vara en kamp om att ta ledningen i finalserien och sätta tonen för resten av matcherna.

Efter den första matchen kommer laget som leder i serien att ha en fördel, men inget är avgjort ännu. Klockan 15:30 kommer den andra finalmatchen att äga rum mellan Falun och Söder. Det blir en avgörande match där bägge lagen kommer att kämpa med allt de har för att ta hem segern och bli svenska mästare.

Om det behövs kommer en eventuell tredje finalmatch att spelas på söndag mellan Falun och Söder. Det är inte en match som man vill missa, då den kommer att avgöra vilket lag som tar hem mästerskapet.

Så se till att boka in din tid och följ dessa spännande matcher på Falun Ravens Youtubekanal. Det är en möjlighet att se de bästa lagen inom svensk softboll i action och njuta av högintensivt spel. Missa inte de avgörande matcherna när SM-mästarna blir krönta i Falun!

Följ matcherna här: https://www.youtube.com/@falunravenssoftball5603/featured

Publicerad: 2023-09-09

Senast uppdaterad: 2023-09-09

Författare: Sanna Hermansson

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund