Gå till innehåll
Softboll
Softboll

Tre nya föreningsdomare i softboll.

Vi är glada över att kunna välkomna tre nya Föreningsdomare (Steg 1) i softboll.

Erik Thorsén, Daniel Lindkvist och Alexander Artz har alla deltagit i förbundets domarutbildning under våren, och vi är imponerade av deras engagemang och vilja att utvecklas som domare.

Som Steg 1-domare kommer de nu att få chansen att delta i matcher tillsammans med erfarna domare som kommer att utvärdera deras arbete och ge feedback på deras utveckling. Detta är ett viktigt steg för att de ska kunna avancera till Distriktsdomare (Steg 2).

Målsättningen är att de nyutbildade domarna kommer att få möjlighet att avancera till Steg 2 under säsongen, vilket är en stor utmaning som kräver mycket arbete och engagemang. För att nå dit kommer de att behöva arbeta hårt och ta till sig feedback från både erfarna domare och domaransvarig Geri Lindbergs, som kommer att finnas på plats under ett flertal matcher för att arbeta med utveckling av alla våra duktiga domare.

Vi är övertygade om att Erik, Daniel och Alexander kommer att göra en stor skillnad i vår sport och bidra till att skapa en rättvis och ärlig konkurrens på planen. Vi vill tacka dem för deras engagemang och önska dem lycka till med utbildningen och deras fortsatta arbete som domare.

Vi vill också passa på att uppmana fler att pröva på domaruppdraget inom vår sport, då det är en viktig roll för att skapa en sportslig och trygg miljö för våra spelare. Vi ser fram emot en spännande säsong där våra domare kommer att spela en avgörande roll för vår sport.

Välkomna Erik, Daniel och Alexander.

Publicerad: 2024-04-17

Senast uppdaterad: 2024-04-16

Författare: Sanna Hermansson

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund