Gå till innehåll
Softboll
Softboll

Tufft motstånd i Softboll EM för herrar!

Herrlandslaget i softboll hade en utmanande upplevelse under EM i Danmark som ägde rum mellan den 24:e och 29:e juli. Tyvärr placerade sig Sverige sist i turneringen efter att ha mött tufft motstånd från andra europeiska länder.

 

I den senaste EM-tabellen, där du kan hitta alla resultaten på https://www.wbsceurope.org/en/events/2023-mens-softball-european-championship/standings Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., kan vi se att Sverige hamnade på sista plats.

Det är aldrig lätt att möta högkvalitativt motstånd i en internationell turnering, och det svenska herrlandslaget mötte definitivt utmaningar. Trots detta kan vi inte bortse från deras insatser och ansträngningar för att representera Sverige på den europeiska scenen.

Det är viktigt att komma ihåg att deltagandet i en turnering som EM är en möjlighet att växa och utvecklas som lag, och erfarenheten de får från att möta tufft motstånd kan vara värdefull för framtiden.

Nu är det dags att analysera matcherna, identifiera styrkor och svagheter och fortsätta jobba hårt för att förbättra sig inför nästa utmaning. Vi är övertygade om att herrlandslaget kommer att ta med sig lärdomar från denna turnering och arbeta ännu hårdare för att visa framsteg i framtida evenemang.

Vi berömmer herrlandslaget för deras dedikation och engagemang och önskar dem lycka till i deras fortsatta resa. Den svenska softbollfamiljen står bakom er och ser fram emot att fortsätta stödja och följa ert framsteg.

Laget bestod av:
Niklas af Forselles
Alexander Artz
Alvin Taguaripano
Gillan André
Daniel André
Gustav Bostrand
Jonny Edgren
Fredrik Ekberg
Ruben Garcia
Kalle Hjelm
Ramon Illa Argudin
Toofan Khazal
Alexis Mejia Perez
Rasmus Missvik
Mike Noreen
Alex Reyes
Zoltán Tóth

Ledarstaben bestod av:
Izzy Nukunuku, Head Coach
Kevin Stockford, Coach
Fredrik Ekberg, CoachSvenska Herrlandslaget Softboll 2023 Photos by Grega Valančič

Svenska herrlandslaget i Softboll 2023.
Photos by Grega Valančič, cred https://www.facebook.com/europeansoftball Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sveriges Herrlandslag Softboll 2023 Photos by Grega Valančič

Publicerad: 2023-08-10

Senast uppdaterad: 2023-08-10

Författare: Sanna Hermansson

Internationella och europeiska förbund