Gå till innehåll
Softboll
Softboll

Vinst för Söder Softboll i helgens Div1!

Söder utöker serieledningen med ytterligare två vinster.

 

I helgen spelades det två spännande matcher i Div1 softboll mellan Söder Softboll och Enköpings SK på Skarpnäck. Det var två jämna matcher som båda slutade med seger för Söder Softboll med siffrorna 5-4 och 6-5.

I första matchen stod Emelie Eriksson (SÖD) som vinnande pitcher. I slagningen var båda lagen starka och Vilja Landin (SÖD), Sofia Eriksson (SÖD), Priya Mohlén Wendel (ENK), Lisa Karlsson (ENK) och Janet Thorsen (ENK) slog alla varsin dubbel hitt, och Julia Johansson (SÖD) stod för en fin trippel hitt.

I den andra matchen stod Sofia Eriksson för Söders vinst som pitcher. På slagssidan var det inte fullt lika många extrabasslag som i första matchen men Marry-Louise Ortiz (SÖD) stod för matchens enda dubbel hitt, Tilde Harnesk (ENK) och Sofia Eriksson (SÖD) slog en trippel hitt var medan Lina Lindholm levererade två stycken trippel hitts.

Samtidigt som dessa matcher spelades, möttes Karlskoga Bats och Falun Raven i en träningsmatch i Leksand då båda lagen hade spelledigt under helgen.

Det var en spännande helg med softboll på Skarpnäck och vi ser fram emot fler matcher framöver.

Publicerad: 2023-05-22

Senast uppdaterad: 2023-05-22

Författare: Sanna Hermansson

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund