Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Basebullen- SBSFs nyhetsbrev

Dags att skriva upp sig för förbundets nyhetsbrev!

Vi vet ju att alla ni som varit med förr saknar vår fantastiska medlemstidning Basebullen, och även om den blir tufft att komma upp i samma höga klass som förr så gör vi ett försök och den kommer nu att återuppstå i digital form.

I början av varje månad kommer vi att skicka ut ett fullspäckat nummer i form av ett nyhetsbrev med information, nyheter och andra roliga händelser.
I den enkät som vi skickade ut tidigare så framkom det att många ville ha tätare uppdateringar från förbundet, och det fanns många roliga förslag till vad vi ska fylla nyhetsbrevet med.

Skriv genast upp er här för att få det första utskicket som kommer inom de närmsta dagarna!

OBS - hos en del har nyhetsbrevet hamnat i skräpposten, så om du inte fått ditt nyhetsbrev den 1:a varje månad så kontrollera din skräppost.

HAR DU NYHETER ATT DELA?

Händer det något nytt eller spännande i din klubb - vi vill gärna få till oss så många olika nyheter, historier och roliga händelser att rapportera om som det bara går!

Vi är få – ni är många! Hjälp oss genom att skicka in saker att rapportera om i nyhetsbrevet. Det kan vara rapporter från en turnering, berätta om en investering din klubb gör i sin anläggning, har ni fått en ny coach, ska ni ha sommarskola, reportage med spelare mm. Bara fantasin sätter gränser!

Skicka din nyhet till info@baseboll-softboll.se och Jonna.kallstrom@baseboll-softboll.se

Nyhetsbrev

ANMÄL DIG VIA DENNA LÄNK! Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-12-06

Senast uppdaterad: 2022-12-06

Sponsorer

Internationella och Europeiska förbund

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se