Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Vill du stötta våra landslag?

Förbundet önskar skapa en grupp som vill jobba aktivt med att hjälpa landslagen att hitta lösningar gällande finansiering, skulle du vara intresserad av att jobba aktivt med dessa frågor? Kontakta förbundet på info@baseboll-softboll.se

Då ekonomin ser annorlunda ut i förbundet nu jämfört med för några år sedan så behöver vi hitta nya sätt att finansiera våra landslag! Alla landslagen har i år stora tävlingar framför sig exempelvis Baseboll EM, U18 EM Baseboll , Lacrosse VM, U18 EM softboll, EM Herrsoftboll, vilket kostar pengar för landslagen och landslagsspelarna finansierar stora eller hela delar själva!

Har du ett företag som vill sponsra kontakta då info@baseboll-softboll.se eller vill du jobba med alla bäckar små principen och själv Swisha en öronmärkt gåva? Swisha då till: 1233212925 och märk din gåva med: Gåva och vilket landslag gåvan avser!

Vi öppnar även upp för att det är okej för spelarna att skaffa personliga sponsorer för att finansiera sitt spelande!

Publicerad: 2023-05-04

Senast uppdaterad: 2023-05-04

Författare: Ninnie Lystad

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se