Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ny projektledare inom Baseball5 och skolsamverkan

Sedan den förste december är Andreas Holmgren ny projektledare inom Baseball5 och skolsamverkan för förbundet. Vi ser fram emot ett spännande 2024 där vi med Baseball5 som verktyg vill kunna komma ut i landets skolor och visa upp våra fantastiska idrotter och föreningar för nästa generations idrottare.

Jag är väldigt glad att få möjlighet att visa upp Baseball5 och alla våra fantastiska idrotter till barn och unga i hela Sverige. Baseball5, genom skolsamverkan, kan vara ett modernt verktyg som passar för att nå ut till unga i det moderna samhället. Vi sitter på en enorm potential med flertalet fina föreningar som jag vill stötta och det är därför som jag vill vara med på denna resa. Jag är utbildad Idrottskonsulent och har tidigare erfarenhet från såväl näringslivet som skolidrotten och idrottsrörelsen. Jag tänker ta till alla verktyg i min arsenal för att ta oss framåt.

Tveka inte att höra av er till andreas.holmgren@sbslf.se eller 0703 30 54 81 om allt och inget.

Vi har ett spännande 2024 framför oss!

Publicerad: 2023-12-05

Senast uppdaterad: 2023-12-05

Författare: Andreas Holmgren

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se