Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Informationsträffar Skolsamverkan och Baseball5!

Vill ni också att fler ungdomar ska ta del av er verksamhet och finna glädjen i just er idrott? Vi välkomnar alla föreningar inom förbundet till att delta på informationsträffar om pågående satsning inom skolsamverkan!

Informationsträffarna genomförs den 9e och 17e januari 18:30 - 19:30. Genom informationsträffarna vill vi presentera vad vi kan erbjuda för att stötta era föreningar och göra samverkan med skolor tillgängligt för alla. Detta är en del av förbundets arbete inom skolsamverkan och Riksidrottsförbundets rörelsesatsning i skolan som vi är en del av för stödja etablerad och ny ungdomsverksamhet inom Svenska Baseboll- Softboll och Lacrosseförbundet. Vi berättar vad vi kan hjälpa er med men vill också ge möjlighet för våra medlemmar att få tycka till om och påverka hur vi arbetar med skolsamverkan framåt.

ANMÄL ER HÄR Länk till annan webbplats.

Träffarna är öppna för alla att delta på oavsett om ni vill vara en del av projektet eller ej och självfallet är ni välkomna att delta på båda träffarna men samma information kommer att ges vid båda tillfällena.

Vid frågor kontakta projektledare Andreas Holmgren: andreas.holmgren@sbslf.se, 0703305481.

Relaterat innehåll:
https://www.rf.se/rf-arbetar-med/aktuella-satsningar/rorelsesatsning-i-skolan Länk till annan webbplats.
https://baseball5.se/ Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-12-29

Senast uppdaterad: 2023-12-29

Författare: Andreas Holmgren

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se