Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

TV4-reportage om Rättviks Baseboll Klubb

Bingolotto firar i år sitt 10-årsjubileum. I samband med det har man gjort besök hos ett antal föreningar i landet som tjänat pengar på att sälja bingolotter, och i onsdags var det Rättviks Baseboll Klubb som var i centrum.


TV4 gjorde ett inslag till Bingolotto där man filmade ett inslag om klubben och dess verksamhet. Rättvik har genom åren sålt bra med bingo-lotter och har bl.a. bekostat stora delar av sitt planbygge med pengar från bingolotto försäljningen. TV4 filmade både pojklagsträningen och kvällens elitseriematch mot Leksand. Rättvik tog tillfället i akt att säkra slutspelsplatsen genom att slå Leksand med 9-2. Samtidigt förpassade man Leksand till nedflyttningserien. Exakt när reportaget kommer att visas är ännu ej klart - men någon gång under hösten blir det. skriven av - Kristian Pälviä
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-08-16

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se