Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Spänningen stiger - slutspelsdags!

Nu börjar det dra ihop sig i det nationella seriespelet i baseboll. Kvartsfinalerna och kvalspelet i Elitserien drar igång.


I kvartsfinalerna möts Skellefteå och Alby, samt Tranås och Rättvik. Bäst av tre matcher gäller, och vinnarna möter var sin seriesegrare (Karlskoga och Sundbyberg) i semifinalerna. I nedflyttningsspelet möts Skövde och Leksand i den första omgången. Enligt uppgift skall rutinerad Peter Schöön göra come-back för Leksand i det ack så viktiga kvalspelet. Det tredje laget i kvalspelet, Oskarshamn, står över denna omgång och spelar nästkommande helg. Resultaten kan ni följa här på www.baseboll-softboll.se . skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-08-31

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se