Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ovädret skapade problem för Sundsvall

Sundsvall Mosquitoes, som arrangerar Ungdoms-SM den 15-16 september, drabbades hårt av regnovädret i förra veckan. Basebollplanen låg nästan helt under vatten, och även vägen till planerna spolades bort av ovädret. Men hårt arbete under helgen har gjort att man nu gjort i ordning planerna inför U-SM.


Maria Slättman och de andra i Sundsvall har tillbringat helgen på planen och försökt att iordningställa planen efter det stora regnovädret, som satte stora delar av Sundsvall under vatten. -Gruset runt tredje bas flöt ut på leftfield, basen i sig satt 20 cm över marken då allt grus hade flutit bort. Stora flodfåror präglade hela infield, hemma dugouten var fylld med 2 dm lera och det var en mindre sjö innanför backstopet, berättar Maria Slättman. Men efter en stor arbetsinsats under helgen så är det mesta av planen återställd, nu återstår det att göra vägen farbar igen. Vissa ställen av vägen har över meterdjupa hål. Planen i sig var i ett mycket bra skick innan regnovädret, nu hoppas vi bara att vädrets makter är på Sundsvalls sida under de två veckor som återstår innan USM kör igång. Ni kan läsa mer om upprustningen av planerna och se bilderna från förödelsen på www.mosquitoes.y.se   skriven av - Kristian Pälviä
Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-03

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se