Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nälsta och Alby i Europacupspel

Nälsta och Alby representerar Sverige i softbollens Europacuper denna vecka. Alby spelar i Holländska Santpoort-Zuid och Nälsta spelar i Italien, i Trieste.


Alby spelar Europacup i holländska Santpoort-Zuid. Alby har inlett med två segrar, mot bulgariska Akademiks Sofia (11-1) och grekiska Iason Keratsiniou (19-0). Alla matcher i tisdagens spel regnade bort, och hur spelschemat blir för det fortsatta spelet är inte klart i skrivande stund. Såväl B- som A-poolen avgörs samtidigt i Santpoort-Zuid, som har fyra planer till förfogande för arrangemanget. Nälsta har inlett sitt Europacupspel med tre förluster i Italien. Läs mer om Nälstas Europacupäventyr på www.nalsta.com . Albys Europacupöden kan ni följa på http://members.aol.com/secrgenesf/esf.htm .   skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-06

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se