Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

WORLD SERIES DIREKTSÄNDS PÅ VIASAT SPORT!

Viasat Sport kommer att direktsända World Series från Major League Baseball den 27 oktober till 4 november. Det är första gången hela finalserien direktsänds i svensk television.


Första matchen i bäst av sju spelas natten mellan den 27-28 oktober med start kl 01.30. I finalen möts New York Yankees, som jagar sin fjärde raka mästerskapstitel, och Arizona Diamondbacks, som startade upp sin verksamhet för fyra år sedan. Viasat Sport har sedan april månad sänt veckomagasinet Baseball MAX som fått positivt gensvar från tittarna. Nu väntar alltså hela World Series i direktsändning: - Ett återkommande tema för årets säsong i Major League Baseball har varit den internationella scenen. I semifinallagen återfinns spelare från Puerto Rico, Panama, Kuba, Venezuela, Dominikanska republiken, Australien, Sydkorea och Japan. Med denna globala mix är det naturligt att erbjuda Viasat Sports tittare möjlighet att se The World Series i direktsändning. Baseboll är en världssport, säger Magnus Dahlborn, programchef på Viasat Sport. Här följer samtliga tider (observera att de är preliminära). Lördag 27 oktober (natt mot söndag) 01.00 BASEBALL MAX, Sammandrag från ALCS och NLCS 01.30 Baseball: WORLD SERIES - GAME 1 - DIREKT Direktsändning från den första matchen i bäst av 7. Repriseras 28 oktober kl 11.00.  Söndag 28 oktober (natt mot måndag) 01:00 BASEBALL MAX, Sammandrag från ALCS och NLCS 01.30 Baseball: WORLD SERIES - GAME 2 - DIREKT Direktsändning från den andra matchen i bäst av 7. Repriseras 29 oktober kl 16.00.      Tisdag 30 oktober (natt mot onsdag) 02.00 Baseball: WORLD SERIES - GAME 3  - DIREKT Direktsändning från den tredje matchen i bäst av 7. Repriseras 31 oktober kl 14.00.     Onsdag 31 oktober (natt mot torsdag) 02.00 Baseball: WORLD SERIES - GAME 4  - DIREKT Direktsändning från den fjärde matchen i bäst av 7. Repriseras 1 november kl 14.00.  Torsdag 1 november (natt mot fredag) 02.00 Baseball: WORLD SERIES - GAME 5  - DIREKT Direktsändning från den femte* matchen i bäst av sju. Repriseras 2 november kl 14.00.  Lördag 3 november (natt mot söndag) 01.30 Baseball: WORLD SERIES - GAME 6  - DIREKT Direktsändning från den sjätte* matchen i bäst av sju. Repriseras 4 november kl 11.00.   Söndag 4 november (natt mot måndag) 01.30 Baseball: WORLD SERIES - GAME 7  - DIREKT Direktsändning från den sjunde* och avgörande matchen i bäst av sju. Repriseras 5 november kl 14.00.   * Match 5-7 sänds givetvis inte om World Series är avgjord dessförinnan. alla tider är med reservation för ändringar.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-10-16

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se