Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

God jul och Gott nytt år!

Säsongen som kommer bjuder på många, som vi hoppas, spännande moment:


Svenska Baseboll och Softboll Förbundet önskar Er alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år 2002. - J-EM Baseboll på hemmaplan i Leksand/Rättvik - J-EM Softboll i Tjeckien - B-EM Baseboll för herrlandslaget, spelas i Ungern eller Grekland - Alby IF Baseboll arrangerar CEB-cupen A-pool för klubblag - Elitserien baseboll spelas för första gången på många år som en rak serie med åtta lag - Division 1 softboll utökar antalet lag - en ökning av antalet lag har inte skett på länge! Häng med oss på vår resa även nästa år! Svenska Baseboll och Softboll Förbundet skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-12-22

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se