Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Juniorturnering i Öresund

Öresund Baseboll kommer att arrangera en juniorturnering 9-12 maj 2002, och informerar om denna här.


För första gången på flera år planeras Öresunds cupen att spelas igen i Helsingborg. Nytt för i år är att det endast är en juniorcup. Eftersom det inte finns många juniorlag i vårt avlånga land, tänkte vi en blandning mellan A- och B pojkar och juniorer för att få så många lag som möjligt. Cupen kommer troligen att spelas på Kristi Himmelsfärds helgen 9-12 maj 2002. Cupen arrangeras enbart av oss Juniorer för att ge oss en insikt hur en cup ska arrangeras. Vi skickar nu ut intresseanmälan till större delen av Sveriges Juniorlag, men även till Danmarks främsta Juniorlag, för att få en uppfattning om hur många som är intresserade. Svar skickas så fort som möjligt till Viktor Leonard på viktorleonard@spray.se , sedan om cupen blir av skickar vi ut en inbjudan med mer information. Kom gärna med frågor o.s.v. Mer information om Öresundscupen: 10 lag från Sverige och även två från Tyskland har anmält intresse. Vi tar först ut en anmälningsavgift på 600 kr från varje lag som betalas före turneringen. Dessa pengar är bindande och betalas inte tillbaka om ni lämnar återbud efter betalning. Sedan vid turneringens start skall resterande 700 kr/lag betalas. Sammanlagt skall ni alltså betala 1300 kr för lagets medverkan. Vi kan erbjuda övernattning för 30/natt och person. Redan så fort ni fått denna lista vill jag att ni bildar er en uppfattning hur många i ert lag som skulle vilja att vi ska fixa boende, så vi kan boka sovplatser till dom som är intresserade… Detta majlar ni till mig så fort som möjligt (se e-mail-adress nedan) Vi vill ha namnen på era spelare och coacher som tänker närvara på en lista. (Alla spelare måste självklart vara licensierade!) Denna lista kommer även att användas vid incheckningen om vi fixar boende åt er,  ingen spelare som inte står med på denna lista får varken vara med och spela eller coacha laget under turneringens gång. Frukost och kvällsmat kommer att säljas separat om ni är intresserade av det. (mer info om detta senare) Annars får ni fixa frukost och/eller kvällsmat själva. Under alla dagar kommer även korvstånd att finnas så ni kan köpa lunch… Lagen ansvarar för sina deltagare och är ersättningsskyldiga vid eventuell åverkan. De ”första” pengarna skall vara betalda senast sista januari 2002 på Bankgironummer 664147456-1 Listan med spelare och coacher skall vara Viktor Leonard tillhanda senast den 15:e April 2002. Kom gärna med frågor på telefonnumret 0733745880 (Viktor Leonard) eller via e-majl adressen viktorleonard@spray.se .   kontaktperson - Viktor Leonard, Öresunds BSC

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-12-26

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se