Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Inför Förbundsmötet

Årets Förbundsmöte, som går av stapeln till helgen, ser ut att få en avgörande betydelse när det gäller styrelseledamöterna. Detta då Softbollutskottet saknar tilltänkt ordförande inför helgen.


Trots att Förbundsmötet kommer att få ta beslut angående en förestående stadgeändring, som skär ner antalet ledamöter i Förbundsstyrelsen från åtta stycken till sex stycken, har inte Valberedningen lyckats fylla samtliga ledamotsposter i Förbundsstyrelsen. Det är i och för sig inte Valberedningens sak att tillsätta ansvarsposterna (detta görs ju av förbundsstyrelsen vid det konstituerande styrelsemötet efter förbundsmötet), trots detta rekryterar man ju personer med inriktning inom ett visst verksamhetsområde. Ingrid Törnberg har avböjt omval och Valberedningen har inte lyckats hitta en ersättare för posten som ansvarig för Softbollutskottet. Leif Andersson som hoppade av posten som ansvarig för Ungdomsutskottet, ser ut att få Ola Sund som ersättare, dessutom är Kristian Pälviä föreslagen som nyval till ledamot i Förbundsstyrelsen med tanke att ha ansvar över sekreterarposten och mediabiten. Mats Fransson föreslås få fortsatt förtroende som ordförande för SBSF kommande år. Ulf Steinvall ställer upp för omval, och är Valberedningens förslag till Förbundsmötet. Kvarstående ledamöter sedan tidigare är Lars Sundin och Tomas Jacobi. Föreningarna får bestämma tillsammans med SDFen? Ett annat förslag som Förbundsmötet skall få ta ställning till är frågan om föreningarna åter skall få rösträtt vid Förbundsmötet. Denna proposition har inlämnats av SBSFs styrelse. Tider för Förbundsmöte 23 mars: 12:00 Inskrivning och fullmaktsgranskning 13:00 Förbundsmötesförhandlingar Fika 18:00 (c:a) Avslutade förhandlingar 19:30 Middag Föreningar och SDF som behöver övernattning kontaktar, bokar, och betalar själva direkt till Scandic Hotell Järva Krog, telefon: 08-517 345 00. Säg att ni är idrottsförening vid bokningen så får ni "Idrottspriser" på övernattningarna. Mer info om Scandic Hotell Järva Krog får ni på Scandics hemsida . skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-03-19

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se