Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Spelaromröstning

I augusti skickade DU:s Henrik Jörgensen ut en uppmaning till alla domare att rösta fram den spelare som skulle tilldelas DU:s ”Årets Spelare”. Priset är ett fair-play pris som Domarutskottet delar ut till en spelare som i sportslig anda uppträder korrekt på, och vid sidan av, plan.


Tyvärr har ännu bara 4 domare skickat in svar på denna enkät så DU uppmanar därför resten att omgående skicka in sina nomineringar till l.json@telia.com . Ni ska alltså nominera fem spelare från Elit och fem spelare från Division 1, softbolldomarna gör samma sak med softbollens Div.1. kontaktperson - Lars Johansson
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-10-15

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se