Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Betalning av medlemsavgift till SBSF

För att ha rösträtt och få deltaga i turneringar och seriespel krävs att medlemsavgiften är betald.


Enligt SBSFs stadgar, ska medlemsavgiften vara betald senast 31/1 för aktuellt år. Trots information om att årsavgiften skulle vara betald senast 31/1 var det enbart 17 av 47 klubbar som betalade i tid. Efter det fram till dagens datum (10 februari) är det 3 föreningar till som har betalat medlemsavgiften..... För att ha rösträtt på Förbundets årsmöte, som hålls den 29/3 i Solna, Stockholm, ställs det vissa krav på föreningen ( Utdrag ur SBSFs Stadgar ): Medlemsavgiften måste vara betald fram till och med aktuellt år. Samtliga medlemskapsrelaterade skulder gentemot SBSF/SDF ska vara reglerade. Böter, straffavgifter, licensavgifter, anmälningsavgifter och andra administrativa avgifter till SBSF och SDF ska vara betalda Medlemskap är även ett krav för att få ställa upp i av SBSF anordnade turneringar och serier (TB §1.05). Det betyder att för att få spela i serien eller turneringar så som SIM, Billingeslaget och Svenska Cupen krävs det att föreningen har betalat medlemsavgiften. Medlemsavgiften är 500:- för en aktiv förening och 250:- för en vilande, för deltagande i spel krävs att föreningen är aktiv. Medlemsavgiften betalas in på SBSFs postgiro 510 49-5 . Glöm inte att ange vilken förening betalningen avser och att det är årsavgiften som betalas. kontaktperson - Kansliet

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2003-02-10

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se