Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Regn och snö stör Svenska Cupen

Det dålig vädret sätter käppar i hjulet för Svenska Cupen. Värst är läget för Gefle och Enskede som egentligen skulle ha mött varandra den 1 september i fjol. Den matchen är fortfarande inte spelad. Senaste försöket gjordes i söndags men då drabbades Gävle av ett snöoväder...


Segraren i mötet Gefle-Enskede möter Skellefteå i den tredje omgången, en match som egentligen skulle ha spelats i lördags men som nu blir skjuten på framtiden. Faktum är att endast två matcher i den tredje omgången kunde spelas i helgen och båda fick flyttas ett dygn framåt på grund av regn. De övriga fyra matcherna har flyttats fram beroende på nederbörd eller ospelbara planer. Nu väntar bråda tider för att ”sy ihop” Svenska Cupens spelschema och att göra detta utan att någon kvartsfinal eller ordinarie seriespel påverkas är näst intill omöjligt. I nuläget är endast en kvartsfinal klar, Tranås-Karlskoga. Svenska Cupens resultat och spelschema hittar ni här kontaktperson - Magnus HedströmLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2003-05-06

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se