Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Europacuperna fastställda

Vid CEB-kongressen i Spanien fastställdes spelorterna för Europacuperna till sommaren.


 För svenskt vidkommande är det resor till Belgien, Tyskland, och Frankrike som gäller. Vi redovisar här alla Europacuplottningar i baseboll. De svenska lagen som deltar i Europacupspel är Sundbyberg, Tranås och Oskarshamn. Tranås är enda laget som spelar på A-poolsnivån, i CEB-cupen. Sundbyberg och Oskarshamn skall försöka få upp Sverige till A-poolen genom att göra bra resultat i sina respektive B-poolsgrupper. Europacupen, A-pool - Spelas i San Marino - inget svenskt deltagande Europacupen, B-pool - Spelas i Rouen, Franrike, och Blagoevgrad, Bulgarien. Sundbyberg inlottade i Rouen-gruppen. Grupp 1: Brest Zubrs (BLR), Espoo Expos (FIN), Lithuanica Kaunas (LTU), Rouen Huskies (FRA). Grupp 2: Sundbyberg Heat (SWE), Edinburgh (GBR), Dornbird Indians (AUT) Cupvinnarcupen, A-pool - Spelas i den Haag, Holland - inget svenskt deltagande Cupvinnarcupen, B-pool - Spelas i Kufstein, Österrike; och Brasschaat, Belgien. Oskarshamn inlottade i Brasschaat-gruppen. Gruppen: Brasschaat Braves (BEL), Vikings (LTU), Oskarshamn (SWE), Smena Minsk (BLR), Zagreb B.C. (CRO), Sola Challengers (NOR) CEB-cupen, A-pool - Spelas i Köln/Solingen, Tyskland. Tranås svenska deltagare. Grupp 1: Tranås (SWE), Toulouse Tigers (FRA), Cologne Dodgers (GER). Grupp 2: Solingen Alligators (GER), Nada Split (CRO), Marlins Puerta Cruz (ESP), Prague (CZE). CEB-cupen, B-pool - Spelas i Wiener Neustadt, Österrike. Inget svenskt deltagande. Mer om CEB-turneringarna finns på www.baseballeurope.com . kontaktperson - Ulf Steinvall


Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-02-10

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se