Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

EM-lottningarna

I samband med CEB-kongressen i Madrid lottades årets turneringar. Junior-EM kommer för Sveriges del att spelas i Mortsel, Belgien, då J-EM delades upp i två turneringar eftersom hela 14 lag anmält sig. Ungdoms-EM, som spelas i Blansko, Tjeckien, lottades också och där har hela 15 lag anmält sitt deltagande.


Junior EM B-pool  18-25 juli Turneringen spelas i två pooler där vinnaren i respektive pool går till A-poolen 2005 Pool 1 i Kroatien - de två bästa från respektive grupp till semifinal Grupp 1: Österrike, Moldavien, Ungern, Ukraina Grupp 2: Polen, Kroatioen, Bulgarien, Slovenien Pool 2 i Mortsel, Belgien - spelas som en round robin, alla möter alla. Belgien, Litauen, Schweiz, Israel, Storbritannien, och Sverige Ungdoms-EM (Kadett-EM) 18-25 juli Turneringen spelas i Blansko, Tjeckien med 4 grupper där top två går till slutspel Grupp 1: Holland, Storbritannien, Österrike Grupp 2: Tjeckien, Slovakien, Sverige, Ukraina Grupp 3: Spanien, Frankrike, Kroatien, Georgien Grupp 4: Ryssland, Polen, Ungern, Israel Senior-EM 2007 flyttad till Spanien CEB beslutade att Senior-EM 2007 flyttas från Moskva, Ryssland, som var planerad värdort, till Madrid, Spanien. Dessutom är gruppindelningen klar vad gäller Senior-EM 2005 som spelas i Tjeckien. Baserat på 2003 års resultat i EM-turneringen är lagen seedade in i de två grupperna enligt följande: Grupp 1: Holland, Sverige, Italien, Ryssland, Storbritannien, ett lag från B-poolen 2004 Grupp 2: Grekland, Spanien, Frankrike, Kroatien, Tjeckien, ett lag från B-poolen 2004 kontaktperson - Ulf Steinvall
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-02-11

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se