Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Leksand säkrade seriesegern

Trots 36 strikeouts av Johan Tisell och Rickard Leander föll Leksand i helgens två första matcher mot Tranås. Men när Leksand slog Tranås med 10-0 på söndagseftermiddagen säkrade masarna elitseriesegern för andra året i följd.


Det var en imponerande pitchinginsats av Johan Tisell och Rickard Leander (bilden) på lördagen. Tisell hade 19 strikeouts och Leander 17 strikeouts - ändå vann Tranås bägge matcherna med 5-2, 5-2. På söndagen kunde dock Leksand säkra seriesegern och en Europacup-plats genom seger, 10-0, mot Tranås. Då pitchade Mats Jones för dalakarlarna. Med landslagsspelare som Johan Tisell, Magnus Jönsson och Björn Johannesen samt duktige jänkaren Donovan Warrecker har Leksand stått i en klass för sig under sommaren. Frågan är om det räcker hela vägen i september... Bakom Leksand pågår en hård strid om slutspelsplatserna. Fem lag gör upp om tre platser och det ser ut som om avgörandet fälls först i de två sista omgångarna den 21-22 augusti. Följ elitseriedramatiken här kontaktperson - Ulf Steinvall
Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-08-08

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se