Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Oskarshamn till cupfinal

Oskarshamn tog sig till cupfinal tack vare en stark avslutning i cupsemifinalen mot Skövde. Trots underläge, 1-7, kunde man vända matchen som dock inte avgjordes förrän i den absolut sista inningen.


Skövde rivstartade i matchen, och ledde med 7-1 inför den sjätte inningen, mycket tack vare stark pitching av Henrik Johansson. I den sjätte inningen tog Oskarshamn fyra poäng och i den sjunde inningen tog man ytterligare fem poäng och ledningen med 10-7 - vilket höll sig till den nionde inningen. Då kunde Skövde replikera i toppen av den nionde inningen och kvittera matchen till 10-10, då Oskarshamns pitching inte var på topp. I botten av inningen kunde dock Oskarshamn få ut löpare på bas och Nate Draper kunde slå in Kalle Knutsson med den vinnande poängen. Noterbart var att detta var den tredje matchen på lika många dagar lagen emellan. Skövde vann den inledande, och av mörker avbrutna, matchen från fredagen med 14-13 i tionde inningen och Oskarshamn vann lördagsmatchen med 17-4. I cupfinalen ställs Oskarshamn mot segraren Sundbyberg/Rättvik. Läs mer om Svenska Cupen genom att klicka här . skriven av - Kristian Pälviä


Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-08-15

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se