Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Softboll - Juniormästerskap

Juniorhelg i Stockholm 28-29 augusti. Nälsta BSK arrangerar clinic för spelare och coacher och juniormästerskap för Sveriges yngre förmågor.


Lördag 28 augusti 12.00-17.00 Clinic för coacher och spelare. Ledare kommer bl.a annat vara Becky Manson, Heather Cook och Kelly Gardner som med stor erfarenhet av softboll i bagaget spelar för Nälsta BSK i år. Kostnad: 100kr/ person. Ni står själva för resa, mat och logi. Söndag 29 augusti Softbollturnering för juniorer. Spelare från olika klubbar kan individuellt anmäla sig för spel i turneringen. Vi kommer att se till att ni får spela i något mixlag. Ni behöver dock vara licensierade, går att fixa omgående– hör av er nu! Självklart vill vi även se hela juniorlag anmäla sig till både clinic och turnering under helgen. Plats: Nälstas hemmaarena ”Banvallen”. Anmäl dig till Lisa Hammar på ungdom@nalsta.com eller på telnr: 08-722 35 12 (8:00-21:00) Sista dag för anmälan till clinic och turnering är måndag 23/8. Gå in på Nälstas hemsida för mer information www.nalsta.com kontaktperson - Lisa Hammar

Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-08-23

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se