Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Göteborg fortsätter att kämpa för en ny plan

Göteborgs Basebollförening fortsätter att kämpa för att få en egen plan inom kommunens gränser. I förra veckan publicerades en artikel i Göteborgsposten, och dessutom har TV4 Göteborg sänt ett reportage om föreningens kamp för att få spela baseboll på en basebollplan.


 

Den 4 november publicerade Göteborgsposten en artikel Länk till annan webbplats.om planfrågan i Göteborg. TV4 Göteborg har dessutom gjort ett inslag om Göteborgs kamp för en egen plan - se klippet på TV4.se Länk till annan webbplats..skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-11-04

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se