Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ungdomscup i Degerfors

Karlskoga Bats arrangerar ungdomsturnering 26-27 februari i Degerfors. Hittills har åtta lag anmält sig till turneringen och det finns fortfarande plats för fler lag.


Cupen spelas i Stora Hallas fotbollshall i Degerfors, 1 mil söder om Karlskoga. Turneringen är öppen för C- och B-ungdomslag. Det finns en vakant plats kvar i vardera åldersklass. Hittills har följande lag anmält sig: B-ungdom: Arnö IF, Leksand, Karlskoga, Stockholm, och Tranås. C-ungdom: Arnö IF, Enskede, Karlskoga. Platser kvar! Vi har plats för ytterligare ett lag i B-klassen och ett lag i C-klassen! Anmäl er förening på kgabats@hotmail.com ! Först till kvarn… Lagen I B-klassen garanteras 3 matcher och lagen I C-klassen garanteras 2 matcher. Mat och logi: Ett enkelt boende, där man sover på egen luftmadrass/liggunderlag, är ordnat i anslutning till hallen. Det kommer även att serveras frukost på söndag morgon. Pris för övernattning inklusive frukost är 100 kr/person. Det kommer även finnas kioskförsäljning där man kan köpa korv, dricka och godis m.m.. Anmälningsavgift: Den preliminära anmälningsavgiften är 800 kr för deltagande i C-klassen och 1 100 för att spela i B-klassen. Eftersom hallhyran är hög, är vi tvingade att ta ut denna relativt höga summa. Skillnaden i anmälningsavgift beror på att det i dagsläget blir färre matcher (läs timmar i hallen) för C-ungdomarna. Om det tillkommer fler lag, vilket vi hoppas det gör, kommer anmälningsavgifterna att justeras. Vi har via SBSF sökt pengar från Handslaget för att kunna hålla ned anmälningsavgiften. Vi har ännu inte fått något besked om vi får några pengar eller ej. Om vi får ett bidrag kommer anmälningsavgiften att sänkas. Anmälan: Definitiv anmälan görs genom att man senast den 12 januari skickar ett mejl till kgabats@hotmail.com samt att man betalar in anmälningsavgiften på postgiro: 82 20 79-0. (Lag som inte är anmälda enligt listan ovan bör först skicka ett mejl och kolla att det fortfarande finns platser kvar!) Ange ”Inomhuscup”, lagnamn samt C eller B-klass! I mejlet ska ni också ange hur många (ungefär) som önskar boende + frukost. Betalning för boende och frukost sker på plats i Degerfors, när ni vet exakt hur många ni är. kontaktperson - Karlskoga Bats
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-01-05

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se